BLOG ZA TEBE

O nama

Web stranica BLOG ZA TEBE se bavi promocijom društvenih, kulturnih, umjetničkih, historijskih, turističkih i drugih sadržaja relevantnih za čitaoca. Osnovni akcenat stranica daje edukativnim i poučnim sadržajima, kojima se društvo pokušava oplemenit i edukovat. Stranica promoviše edukativne sadržaje iz svijeta, BiH i lokalnih zajednica, kao što su pisci, slikari, filozofi, turistička mjesta, kulturno historijska mjesta itd.

Otvoreni smo za saradnju u smislu promocije i afirmacije vas i vašeg rada, za reklamnu i sponzorsku saradnju, kao i druge vidove saradnje. Za informacije nam se javite.

Bugojno
Bosna i Hercegovina
Mail: blogzatebeinfo@gmail.com
Tel:+387 61 807 426


Podrška
Ukoliko želite da finansijski podržite naš rad možete to učinit uplatom putem ovog PayPal naloga. Za sve vaše uplate se unaprijed zahvaljujemo.







Korištenje
Web stranica BLOG ZA TEBE se bavi promocijom kulturnih, historijskih, turističkih i drugih sadržaja relevantnih za čitaoca.

Zadržavamo sva intelektualna, autorska i vlasnička prava nad ovom web stranicom, kao i prava na, sastavljanje, obradu i uređivanje podataka ove web stranice, njezin dizajn i grafički izgled te sva druga prava vezana za ovu web stranicu.

Naziv ove web stranice glasi: BLOG ZA TEBE.
Web adresa stranice glasi: blog-za-tebe.blogspot.com

Prava koja uživa ova web stranica ni na koji način ne utječu na prava drugih autora čija se djela koriste u bilo kojem obliku ove web stranice. Sav materijal na ovoj web stranici preuzet od drugih autora, pripada njihovim stvarnim vlasnicima kao njihovo intelektualno i svako drugo vlasništvo.

Pri sastavljanju i uređivanju ove stranice težimo tačnosti i preciznosti u navođenju podataka i njihovih autora kao i ostalog sadržaja, ali ne smatramo se odgovornima za eventualne pogreške u pisanju, citiranju, objavljivanju, pogreške prijevoda i druge pogreške. 

Ova web stranica se ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu njenim korištenjem.

Ova web stranica zadržava pravo da bez prethodne najave promjeni ili modifikuje uslove korištenja. 

Ova web stranica je posvećena prezentaciji vlastitih sadržaja, kao i prezentaciji sadržaja drugih autora što ne podrazumijeva da se mi sa sadržajem i značenjem istih slažemo ili da iste podržavamo.

Svi  lični podaci, uključujući i e-mail adrese  koji su dostavljeni u sklopu ove web stranice ,ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima, sem za slučaj javno i zbirno istaknutih podataka.

Ako smatrate da ova web stranica na bilo koji način povrjeđuje pravo kojeg ste vi nosilac ili zastupnik, molimo da nas o tome odmah obavijestite kako bismo uklonili navedeni dio stranice. Za navedeno je potrebno dostaviti dokaz o vašem pravu ili ovlaštenje o zastupništvu.

Dozvoljeno je dijeljenje sadržaja s ove stranice u obliku u kojem je on objavljen na ovoj stranici, bez prerade, izmjene, dodavanja ili bilo kojeg drugog oblika narušavanja izvorno objavljenog sadržaja na ovoj stranici, uz obavezno navođenje autora, izvora i linka na sadržaj koji dijelite. Ovakva vrsta dijeljenja sadržaja s ove web stranice je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe. Mi ne možemo dati saglasnost za preuzimanje sadržaja s ove stranice za sadržaje čiji autori ne pripadaju ovoj stranici.

Niti jedan dio ove web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Ova web stranica sadrži linkove prema drugim web lokacijama, koje objavljujemo u dobroj namjeri kao izvoru neke informacije koju objavljujemo, i ne smatramo se odgovornim za sadržaje koji se nalaze na tim web lokacijama, prilikom njihovog otvaranja i pregledanja.  

Ova web stranica se ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu zbog objavljivanja oglasa, reklama, ili drugog propagandnog materijala na ovoj stranici.

Korištenje bilo kojeg dijela ove web stranice se smatra vašom saglasnošću s ovim uslovima, na vašu vlastitu odgovornost i činjenicom da ste u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da ste ih razumjeli u cijelosti.